card cadou pantofi femei, card cadou pantofi femei online, card cadou pantofi pentru femei, card cadou pantofi pt femei, card cadou pentru pantofi femei, card cadou femei, card cadou pantofi femei pe comanda, card cadou pantofi dama, card cadou pantofi pt dama

THE PLEASURE OF GIFTING

THE PLEASURE OF GIFTING este solutia perfecta pentru a darui o experienta de shopping unica, oferindu-le celor dragi libertatea de a-si alege singuri cadoul la care viseaza.
Valoarea cardului este de 500 LEI. Cardul se livreaza ambalat intr-un suport, creat din piele naturala, cu un croi couture, accesorizat cu pin metalic ce il transforma intr-un accesoriu sofisticat care poate fi folosi ulterior ca portvizit.

card cadou pantofi femei the love, card cadou pantofi femei, card cadou pantofi pentru femei, pantofi femei pe comanda, pantofi femei pe comanda online, pantofi femei pe comanda lux, pantofi femei pe comanda site, pantofi femei pe comanda pret, pantofi femei pe comanda bucuresti.

THE LOVE OF GIFTING

Cu THE LOVE OF GIFTING daruiesti experienta de shopping Made to Measure, oferindu-le celor dragi libertatea de a-si alege singuri cadoul la care viseaza.
Valoarea cardului este de 1000 LEI. Cardul se livreaza ambalat intr-un suport, creat din piele naturala, cu un croi couture, accesorizat cu pin metalic ce il transforma intr-un accesoriu sofisticat care poate fi folosi ulterior ca portvizit.
Pentru cardul THE LOVE OF GIFTING, ai optiunea de a monograma portvizitul.

card cadou pantofi femei, card cadou pantofi femei online, card cadou pantofi pentru femei, card cadou pantofi pt femei, card cadou pentru pantofi femei, card cadou femei, card cadou pantofi femei pe comanda, card cadou pantofi dama, card cadou pantofi pt dama.

THE ART OF GIFTING

Ofera-le celor dragi o experienta de shopping Made to Measure, precum si libertatea de a-si alege singuri cadoul la care viseaza. Insa nu uita ca ARTA DE A DARUI presupune sa oferi, pe langa cadou, o parte din tine si din timpul tau.
Valoarea cardului este de 1500 LEI. Cardul se livreaza ambalat intr-un suport, creat din piele naturala, cu un croi couture, accesorizat cu pin metalic ce il transforma intr-un accesoriu sofisticat care poate fi folosi ulterior ca portvizit.
Pentru THE ART OF GIFTING, ai optiunea de a monograma portvizitul.

A daruri cu discretie si tact este un semn de noblete sufleteasca.
Cu Cardul Cadou TRACES of HEELS  le daruiesti celor dragi o experienta de shopping unica, oferindu-le libertatea de a-si alege singuri cadoul la care viseaza. Insa nu uita ca ARTA DE A DARUI presupune sa oferi, pe langa cadou, o parte din tine si din timpul tau.

Ce este Cardul Cadou?
Cardul TRACES of HEELS este utilizat ca mijloc de plata pentru achiziția articolelor TRACES of HEELS, in limita sumei inscriptionata pe el.

Cum poate fi cumparat?
Cardul TRACES of HEELS poate fi achizitionat atat din showroomul nostru, cat si online.
La achizitia in showroom, il vei primi pe loc si il poti face cadou in aceeasi zi.
Dacă il comanzi online, ti-l expediem tie sau direct beneficiarului. Termenul de livrare este 48 de ore lucratoare.

Cat timp este valabil?
Cardul are valabilitatea inscriptionata pe el.

Ce valoare are cardul?
Valoarea Cardului poate fi de: 500 LEI, 1000 LEI sau 1500 LEI

Cum poate fi folosit Cardul Cadou?

  • Cardul se folosește ca modalitate de plata.
  • Cardul se foloseste o singura data, pentru o singura achizitie.
  • Valoarea produselor achizitionate prin Cardul Cadou trebuie sa fie egala sau mai mare decat suma inscriptionata pe card.
  • In cazul in care valoarea achizitiei este mai mare decat suma inscriptionata pe el, diferenta poate fi achitata prin orice alta forma de plata.
  • Cardul nu poate fi schimbat cu o suma de bani cash.
  • Valoarea lui nu poate fi transferata in vreun alt cont.
card cadou pantofi femei, pantofi femei pe comanda, pantofi femei pe comanda online, pantofi femei pe comanda lux, pantofi femei pe comanda site, pantofi femei pe comanda pret, pantofi femei pe comanda bucuresti, pantofi femei pe comanda online site