C R E P U S C U L

Genti de ocazie, genti de ocazie dama, genti de ocazie femei, genti de ocazie reduceri, genti de ocazie oferte, genti de ocazie speciala, genti de ocazie la comanda, genti de ocazie pret, genti de ocazie online, genti de ocazie bucuresti, genti de ocazie comanda, genti de ocazie site, genti de ocazie magazin.

Pe 13 Decembrie 2016 TRACES of HEELS lanseaza prima colectie de genti intitulata C R E P U S C U L. Partea cea mai interesanta si elementul comun al acestor genti este o … MANUSA.

C R E P U S C U L by TRACES of HEELS este o colectie compusa din posete de dimensini reduse. Pentru aceasta colectie am folosit materialele anului 2017: blana naturala si catifea. Am imbinat texturi si nuante feminine cu foarte multa piele, cu detalii metalice si cu elemente rock.

Ideea de a atasa o manusa unei posete de tip plic a venit de la o schita. Colectia trebuia sa aiba cu totul alta tema. Conturand prima poseta, mana care sustinea poseta crea senzatia ca este inmanusata. Am urmat aceasta idee si dansul creionului pe hartie. Ne-a placut ce a iesit si am decis ca aceasta sa fie tema intregii colectii. Asadar, s-a dovedit inca o data ca unele dintre cele mai spectaculoase creatii se nasc dintr-o eroare.

Am intitulat prima noastra colectie de genti C R E P U S C U L inspirati de designul vedetei colectiei. Elementele pe care le-am folosit in crearea ei sunt in antiteza, ducandu-ne cu gandul la jocul de lumini si umbre pe care fiecare il gazduim in interiorul nostru.