Pantofi piele dama la comanda

ALEGE CUM VREI SA COMANZI

1. COMANDA ONLINE CU LIVRARE LA DOMICILIU

Mai jos gasesti indrumarile necesare efectuarii unei comenzi pe siteul nostru.

 1.1 Selecteaza produsele dorite

Din meniul pentru produse poti consulta detaliile pentru articolele de incaltaminte TRACES of HEELS. Alege categoria preferata si descopera produsele noastre.

1.2 Cosul de cumparaturi

Pentru a plasa un produs in cosul de cumparaturi e necesar ca mai intai sa alegi culoarea si marimea dorita a pantofului. Daca doresti ca articolul sa fie creat special pe dimensiunile piciorului tau, masoara-te cu atentie si introdu rezultatul la sectiunea MADE to MEASURE. Odata alese produsele, apasa butonul ADAUGA IN COS, dupa care vei fi redirectionat in pagina de finalizare comanda.
In pagina de finalizare comanda poti vizualiza produsele adaugate in cos dar si costul final al comenzii. Toate preturile au TVA inclus. Costul final este alcatuit din costul produselor si costul de livrare. Costul de livrare va fi calculat automat in momentul introducerii judetului si orasului.
Dupa ce ai efectuat comanda vei primi un email cu proforma aferenta.

Comanda efectuata si produsele cumparate reprezinta acceptul cumparatorului fata de toate conditiile si termenii de utilizare ai site-ului.

1.3 Program prelucrare comenzi

Comenzile online se pot efectua la orice ora, insa programul de prelucrare a comenzilor este de luni pana vineri, intre orele 09:00 – 18:00. Nu se prelucreaza comenzi sambata si duminica, de asemenea nici in zilele de sarbatoare legala. Daca ai intrebari ne poti contacta la adresa de email office@tracesofheels.ro.

1.4 Termen de livrare pentru comenzile efectuate online

Toate comenzile se vor expedia în termen de maxim 10 zile lucrătoare. Pentru comenzile internaționale, plata produsului și a transportului se face în avans.

Un mail sau un telefon de confirmare va fi trimis în momentul în care comanda va fi expediată.

2. PROGRAMARE SESIUNE MADE to MEASURE IN SHOWROOMUL TRACES of HEELS

2.1 Programare in Showroomul TRACES of HEELS

Contacteaza-ne la numarul de telefon +40 725 872 237 sau mail office@tracesofheels.ro si stabileste o programare in showroomul TRACES of HEELS.

2.2 Cum ajungi in Showroomul TRACES of HEELS

Adresa showroomului TRACES of HEELS este Bd. Barbu Vacarescu nr. 3, etaj 1, Sector 2, Bucuresti.

2.3 Cum decurge sesiunea Made-to-Measure: Consiliere pentru articole de incaltaminte la comanda

Showroomul special dedicat sesiunilor de Made-to-Measure le întâmpină pe doamne și domnițe cu o ambianță plăcută și eleganță ce transcende timpul și moda. O ședință Made-to-Measure trebuie să fie percepută ca fiind o plăcere pentru care orice femeie ar trebui să își găsească timp. Cu atât mai mult, o femeie preocupată de imaginea sa, care este atentă la schimbările sociale și culturale ale realității pe care o trăiește și care își definește stilul prin adaptarea naturală a dinamicii vieții cotidiene la propria personalitate.
Alegerea unui material de calitate, stabilirea modelului, a accesoriilor, dar și a altor opțiuni de detaliu, fac parte din prima etapă, însă luarea măsurilor exacte ale piciorului și comunicarea, astfel încât consilierul să poată înțelege exact așteptările clientei și produsul final să fie cel dorit, sunt cele care personalizează cu adevărat un pantof și reprezintă etapa care încheie o sesiune de Made-to-Measure.

2.4 Termenul de livrare pentru comenzile efectuate in Showroomul TRACES of HEELS

Comenzile finalizate impreuna cu un consultant TRACES of HEELS se vor expedia în termen de maxim 10 zile lucrătoare. Un mail sau un telefon de confirmare va fi trimis în momentul în care comanda va fi expediată.

Pantofi piele dama la comanda, pantofi piele dama la comanda site, pantofi piele dama la comanda bucuresti, pantofi piele dama la comanda livrare, pantofi piele dama la comanda cu livrare, pantofi piele dama la comanda oferte, pantofi piele dama la comanda reduceri
Page Tags: Pantofi piele dama la comanda | Pantofi piele dama la comanda online | Pantofi piele dama la comanda ocazii speciale | Pantofi piele dama la comanda evenimente | Pantofi piele dama la comanda casual | Pantofi piele dama la comanda materiale premium.