POLITICA DE LIVRARE

Conditiile pentru livrarea produselor

Produsele comandate pe siteul www.tracesofheels.ro se livreaza prin Fan Courier la adresa clientului. Nu lucram cu Posta Romana.

Transport gratuit pentru comenzile de peste 1000 lei.

Termene de livrare

Europa: 5 – 7 zile lucratoare din momentul efectuarii comenzii.

International: 10 – 15 zile lucratoare din momentul efectuarii comenzii.

Te rugam sa retii: termenele de livrare de mai sus exclud articolele pre-orders și articolele made-to-order.

Pot aparea intarzieri din diverse cauze: sarbatori legale, conditii meteo nefavorabile, probleme tehnice independente de companie etc. In cazul in care termenul de livrare a produselor se prelungeste, acest lucru va fi anuntat.

Datorita programului firmei de curierat, Duminica nu se fac expedieri. Livrarile se efectueaza de luni pana sambata. Inainte sa primesti coletul, vei fi contactat prin telefon de catre curier pentru a confirma prezenta la adresa de livrare.

Conditii pentru livrari international

TRACES of HEELS livreaza international, cu ajutorul firmei de curierat DHL Express. Comenzile se pot plati doar online prin card bancar, nu se fac plati ramburs. Dupa plasarea unei comenzi dintr-o tara straina vei fi contactata de operatorul nostru pentru stabilirea tuturor detaliilor necesare finalizarii comenzii.

TRACES of HEELS nu isi asuma raspunderea pentru starea produselor dupa ce acestea au fost predate curierului.
Atentie: in cazul in care curierul nu gaseste pe nimeni la destinatie si nu reuseste sa predea coletul, comanda se va intoarce la noi. Pentru a incerca o alta expediere destinatarul se obliga sa plateasca pentru ambele expeditii.

Nota: Ne rezervam dreptul de a nu livra comenzile realizate de persoane care au efectuat mai mult de 2 retururi in ultimele 12 luni