TERMENI SI CONDITII

Site-ul www.tracesofheels.ro este proprietatea TRACES OF HEELS DESIGN S.R.L., numita in continuare “TRACES of HEELS”.
Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.tracesofheels.ro, numit generic in continuare si “site-ul”. Email contact: office@tracesofheels.ro

UTILIZARE SITE

Accesul si utilizarea site-ului www.tracesofheels.ro se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile de mai jos. Utilizarea site-ului, logarea si accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

ACCES

Utilizarea site-ului ca utilizator si achizitionarea produselor din gama oferita pe site presupun implicit acceptarea tacita si fara rezerve a acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care reies din acestea. Utilizarea site-ului se va face cu scopul de a vizualiza produsele si informatiile despre acestea si despre magazin, precum si de a crea un cont care sa serveasca la achizitionarea produselor dorite. Utilizarea site-ului in alte scopuri decat cele mentionate este interzisa.

TRACES of HEELS nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dvs. de comunicare cu acesta.

Prin termenul “utilizator” al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.

DREPTURI DE AUTOR, MARCA SI PROPRIETATE INTELECTUALA

TRACES of HEELS ofera acces liber la site-ul www.tracesofheels.ro si va autorizeaza sa vizualizati, distribuiti si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale, noncomerciale.

Toate drepturile patrimoniale de autor pentru informatiile existente pe acest site sunt detinute de TRACES of HEELS sau de partenerii sai. Niciun material editorial (text) de pe acest site (produs de angajati, colaboratori sau afiliati ai TRACES of HEELS) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat. Aceasta regula se aplica si in cazul materialelor editoriale de tip video sau audio, produse de catre TRACES of HEELS si expuse pe site.

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea TRACES of HEELS DESIGN S.R.L. sau a partenerilor sai.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a produselor/serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de TRACES of HEELS prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.

TRACES of HEELS isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace accesarea si utilizarea acestui site daca exista dovada ca scopul este distrugerea sau alterarea site-lui, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita TRACES of HEELS sau partenerii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora si de a de solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate.

Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

REGULI DE UTILIZARE

Nu sunt permise:

  • copierea, multiplicarea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site, asupra carora TRACES of HEELS detine in exclusivitate toate drepturile de autor;
  • incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop;
  • folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (“spamming”) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.

Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. TRACES of HEELS va investiga faptele care implica asemenea incalcari, cooperand cu autoritatile pentru prevenirea sau impiedicarea unor astfel de incalcari.

DISPONIBILITATEA SERVICIULUI

TRACES of HEELS isi rezerva dreptul de a modifica partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila.

TRACES of HEELS poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

CONFIDENTIALITATE SI INFORMATII PERSONALE

Informatiile personale puse la dispozitia site-ului TRACES of HEELS pentru a putea primi sau utiliza unele servicii sunt protejate in conditiile legii Legea 677/2001.

Prin completarea campurilor din formularele de inregistrare on-line utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le inregistreaza sa intre in baza de date TRACES of HEELS si sa primeasca mesaje cu privire la cu privire la produse si servicii, promotii, concursuri sau orice alte actiuni editoriale si de marketing desfasurate in viitor de catre TRACES of HEELS.

Dupa completarea formularului de inregistrare, utilizatorul are la dispozitie un cont pentru utilizarea serviciilor. Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra parolei asociate accesului la serviciile www.tracesofheels.ro, conditionate de logare.

Utilizatorul este in intregime responsabil de toate informatiile care sunt facute publice din contul sau. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, TRACES of HEELS nu isi asuma nicio responsabilitate fata de consectintele care pot aparea.

La solicitarea explicita a utilizatorului adresata la office@tracesofheels.ro, TRACES of HEELS se obliga sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime si sa inceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, in mod gratuit, datele personale conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

TRACES of HEELS se obliga sa nu faca publica adresa de e-mail a utilizatorilor si sa nu o dezvaluie unei terte parti, daca aceasta nu se afla intre partenerii agreati in mod expres, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare.

TRACES of HEELS nu raspunde de atacurile avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor.

TRACES of HEELS nu-si asuma niciun fel de responsabilitate pentru situatiile in care utilizatorul isi publica adresa sau orice alte date personale, din proprie initiativa, intr-un mesaj public, pe oricare dintre paginile TRACES of HEELS.

La inregistrare, utilizatorii au posibilitatea sa aleaga numele de utilizator (username) si parola (password). Utilizatorii accepta sa nu imprumute niciodata parola (password) unui alt utilizator, pentru propria protectie si pentru validitatea informatiilor transmise. De asemenea, accepta sa nu utilizeze niciodata parola altui membru pentru a posta mesaje.

www.tracesofheels.ro foloseste “cookies” pentru a identifica utilizatorii. Acestea nu contin niciun fel de date personale ale utilizatorului si nu prezinta risc in cazul in care sunt interceptate de terte parti. Daca browser-ul este configurat sa nu le accepte, anumite pagini pot sa nu functioneze partial sau in totalitate.

TRACES of HEELS isi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site.

TRACES of HEELS este dezvoltat/operat/administrat de:

SITE PREMIUM